ASIAKKAIDEN TARINAT JA KOMMENTIT

 
“HIENOO että oot olemassa! 🙂 En olisi itse saanut tätä aikaiseksi.”

– Kimmo, Kuopio

“Etsittyäni pidempään samanhenkistä yhteistyökumppania Keski-Suomesta, olen saanut Poprock Musiikkitalolta kokonaan uuden pohjan lauluntekemiseen! Tommin avulla olen pystynyt toteuttamaan monet, melko pienistäkin lähtökohdista syntyneet joskus omituisetkin ideani oikeiksi lauluiksi. Yhteistyö on toiminut kuin ajatus ja samalla tuntee oppivansa itsekin. On ollut mahtava tunne saada toteuttaa itseään tällä tavoin lauluntekijänä saadessaan nähdä omanlaisensa lopputuloksen. Lisäksi hinta-laatusuhde tässä studiossa on hyvä!”

– Petri, Laukaa

KUUNTELE PETRIN BIISI:

“Käden puristuksesta ja fiiliksestä tunsin tän olevan mun paikka. Hienoa asiakaspalvelua ja ihmisläheinen mesta tehdä musiikkia – ammattitaidolla”

– Tanja, Päijät-Häme

TANIAN BIISI:

“Olen luottanut aina sisäiseen ääneeni. Niin myös nyt. Otin yhteyttä Poprock Musiikkitalon Tommi A. Ahoseen syyskuun lopulla 2019. Kerroin visioistani ja Tommi oli heti messissä. Hyvin nopeasti päädyimme yhteisymmärrykseen, että lähdemme työstämään juuri tätä biisiä, Fantasiaa. Olin siitä jo tovin unelmoinut, mutta aika ei aiemmin ollut kypsä, ei ollut oikeat tekijät ympärillä eikä taiteellisen visioni ymmärtäjää. Tommi tiesi heti, mitä hain. Tanssipaikkatanssittavaa mutta kuitenkin popahtavaa, modernia mutta toisaalta säilyttäen vanhaakin saundimaailmaa, vähän hämyistä ja salaperäistä, ja loppukädessä täyttä tykitystä!!”

– Markku, Kuopio

KATSO KOKO TARINA:

5… 4… 3… 2… 1…🔥💥🚀💥🔥

Tässä se nyt on: tuore musiikkilapseni, FANTASIAA! 💞

Talvisodan alkamisen muistopäivänä…

Julkaissut Markku Uhlbäck Maanantaina 27. tammikuuta 2020

 

“Alussa oli vain muutama lause ja ohut idea yhdestä laulusta jonka halusin antaa lahjaksi tärkeälle ihmiselle. Innostuin niin, että alettiinkin tekemään kokonaista levyä ja nyt homma on mennyt eteenpäin vauhdilla, puhutaan bändistä, keikoista, videosta, promoesitteestä, kilpailuista jne. “

– Tapani, Oulu

“Viime keväänä minulle tuli “täysin hullu idea”: tehdä laulu lahjaksi läheiselleni. Pelotti ja hävetti. Minä, joka en ole mikään laulaja, piipitin pienen pienellä äänellä sisällä soivan säveleni kännykkääni. Lähetin sen Tommille sähköpostilla. Kerroin kappaleeni ajatuksen, tarkoituksen ja millaiseen tyyliin soitettavan toivoin sen, lahjan vastaanottajalle. Päässäni soi myös “rummut” jotka halusin säveleeni kuuluvan. Tommi ymmärsi hyvin pian mistä on kyse. Kun kuulin ensimmäisen version kappaleesta, hätkähdin: tästähän tulee oikea LAULU! Kaiken lisäksi Tommi rohkaisi minua itse laulamaan kappaleeni, tulihan se lahjaksi, olisi henkilökohtaisempi. Minä, joka en ollut ikinä käynytkään studiossa! Vapisevin, jännityksen sekaisin äänin sen tein, aikaakin oli vähän. Olkoonkin, ajattelin; toiset kutoo lahjaksi itsetehtyjä sukkia ja maalavat tauluja, minun sisälläni oli sävel ja sanat, jotka halusin antaa lahjaksi läheiselleni. En olisi ikinä uskonut, samana iltana, kun lauluni valmistui, Isäni menehtyi äkillisesti. Isäni ehti kuulla lauluni edellispäivänä, hän sanoi minulle : “Hienon kappaleen olet tehnyt!”. Laulu esitettiin isäni hautajaisissa. Lauluni sai hyvin monimuotoisen ja koskettavan merkityksen. Lauluni tuo lohtua, toivoa tähänkin päivään, monelle muullekin ihmiselle. Olen kiitollinen, että juuri Tommi auttoi minua kappaleen valmistumisessa. Hänen rauhallinen, ammattitaitoinen sekä hyvä “hiljainen” asiakkaan kuuntelutaito, olivat juuri ne, mitä tällainen “sukankutoja” tarvitsikin. Kiitos!

– Mia, Äänekoski

”Poprockmusiikkitalo on antanut minulle mahdollisuuden toteuttaa musiikillisia haaveitani biisintekijänä. Työ Tommin johdolla on jatkunut jo useampia vuosia ja pienestä alusta on kasvanut lukemattomia biisituotantoja käsittävä yhteinen musiikillinen matka. Edelleenkin saan jatkuvasti hämmästellä Tommin kykyä ymmärtää ja toteuttaa ajatuksiani. Todellinen ammattilainen ja luottokaveri.”

– Jouni, Joutsa

“Olin joitakin vuosia jo kirjoitellut omia tekstejä ja alkuun oli tarkotus tehä yks kappale ihan kokeilu mielessä, mikä lopulta kääntyi siihen että teinkin kokonaisen albumin ja aloin luomaan tavoitteita musiikin suhteen. Kiitos tästä kuuluu Tommille jonka kanssa työskentely on ollut kehittävää ja ennen kaikkea on pystyny rennolla fiiliksellä nauttia musan tekemisestä.”

– Patrick, Jyväskylä

”Meininki oli hyvä ja rento. Herra Ahonen teki ammattitaitoista ja hyvää jälkeä. Asioista pystyi keskustelemaan projektin aikana rakentavassa ja hyvässä hengessä. Suosittelen lämpimästi!”

– Jari, Jyväskylä

“Vaikka biisini olivat täysin valmiita ja demotkin jo kohtalaisia, sain hyviä sovitusideoita ja erilaisia lisäyksiä biiseihini uudesta näkökulmasta. Sain äänityksien ohessa myös tuotannollista apua, jolloin biisit kasvoivat uusille ulottuvuuksille. Soundimaailmakin parani huomattavasti ja näin biiseistä saatiin vielä isomman kuuloisia. Ensikäyntini jälkeen ollaan yhteistyötä jatkettukin.”

– Tapio, Jyväskylä

“Olen saanut tehtyä kaksi kappaletta Poprock -musiikkitalolla. Kiinnostavinta laulunteossa on ollut koko prosessin seuraaminen laulun sanoituksesta aina ammattimaisiin kommentteihin musiikin sävellyksestä ja sovituksesta. Kokemus on ollut mukaansatempaavaa ja kannustaa jatkamaan homman parissa jatkossakin.”

– Sami, Joensuu