• UUTTA STUDIOLLA

  Hammond B3, Leslie 122 RV, Ritmuller piano, Guild Thunderbass, Leslie 16…..Poprock Musiikkitalo soundaa nyt entistäkin vahvemmin! Studioasiakkaidemme iloksi iskemme nyt pöytään palan musiikkihistorian parasta ja...

  Read more
 • Musiikinteko-palvelut:

  Musiikinteko sivuilla uutta tietoa ja päivityksiä. Löydät sieltä infoa, etenemisväyliä-ja tapoja sekä asiakkaiden tarinoita biisien tekemisestä....

  Read more
 • Biisiyhtiö-info:

  Biisitorilla biisintekotiimin kappaleita! Sivustolta löytyy erilaisia audionäytteitä, valmiiksi tuotettuja kappaleita ja sanoituksia....

  Read more

UUTTA STUDIOLLA

Hammond B3, Leslie 122 RV, Ritmuller piano, Guild Thunderbass, Leslie 16…..Poprock Musiikkitalo soundaa nyt entistäkin vahvemmin!

Studioasiakkaidemme iloksi iskemme nyt pöytään palan musiikkihistorian parasta ja täyteläisintä soundia: Hammond ja Leslie! Eikä mikä tahansa Hammond, vaan HAMMOND B3 (1974) ja LESLIE 122 RV (v.-68)!

Tämä kaikkien aikojen kuningassoitin on kiertänyt pitkän matkan: Chicago – San Jose – Jyväskylä ja Salmirannantie 3 Poprock Musiikkitalo. Kyseessä ei ole vain legenda, vaan tässä upeassa soittimessa on tuoksua, tunnelmaa, tuntua ja henkeä. Ja se SOUNDI….

Hammondin ja Leslien lisäksi hankimme  studioomme akustisen piano Ritmullerin, pystypianon 1900-luvun alusta. Ritmuller on vahvaa saksalaista designia ja käsityötaitoa. Pianossa on norsunluukoskettimisto, joita ei tietysti enää tehdä.

Emme unohtaneet kitaristeja ja basistejakaan. Sen takaavat LESLIE 16 (v. 65-68), jota Stevie Ray Vaughan, Jimi Hendrix ja Dave Gilmour käyttivät luodessaan historian kunnioittamia soundejaan.

Vahvistinpuolella studiomme uusin tulokas on GUILD THUNDERBASS 50W Vintage -putkinuppi. Tämä täysputkivahvistin toimii loistavasti sekä kitaralle että bassolle. Tarjolla on todella pehmeää ja täyteläistä soundia.

Comments are closed.