• UUTTA STUDIOLLA

  Hammond B3, Leslie 122 RV, Ritmuller piano, Guild Thunderbass, Leslie 16…..Poprock Musiikkitalo soundaa nyt entistäkin vahvemmin! Studioasiakkaidemme iloksi iskemme nyt pöytään palan musiikkihistorian parasta ja...

  Read more
 • Musiikinteko-palvelut:

  Musiikinteko sivuilla uutta tietoa ja päivityksiä. Löydät sieltä infoa, etenemisväyliä-ja tapoja sekä asiakkaiden tarinoita biisien tekemisestä....

  Read more
 • Biisiyhtiö-info:

  Biisitorilla biisintekotiimin kappaleita! Sivustolta löytyy erilaisia audionäytteitä, valmiiksi tuotettuja kappaleita ja sanoituksia....

  Read more

Musiikinteko

Etsitkö apua laulujen tekoon?

Taustasi voi olla mitä vain harrastelijasta ammattimaiseen tekijään. Harrastat laulamista omaksi iloksi, olet esiintynyt joskus, pöytälaatikossasi on omia biisejä tai aihioita, sinulla on bänditaustaa, olet tehnyt demoja, kaipaat apua musiikkituotantoon tai soundeihin jne.

Mitä voimme tehdä:
 • KOKONAISEN VALMIIN BIISIN
  – täysin puhtaalta pöydältä tai räätälöitynä esittäjälle ja haluttuun musiikkityyliin
 • TEKSTIN
  – erillisen tekstin valmiiseen sävellykseen tai ilman
 • SÄVELLYKSEN
  – erillisen sävellyksen valmiiseen tekstiin tai ilman
 • SOVITUKSEN
  – valmiiin biisin sovitusten tekemisen esim. perusbändisoittimille
 • TUOTANNON
  – valmiin sovitetun biisin tuotannon tekemisen(biisin soittajat, laulaja, tulkinta ja toteutus, soundimaailma ja tyyli)

 

Demo tai pohjaidea

Liikkeelle lähtemiseksi riittää vaikka yksinkertainen puhelindemo, kännykän sanelimeen tallennettu sävellys, melodia tai jokin idea. Toinen vaihtoehto voi olla pelkkä teksti tai sointulappu kappaleen osista.

sointulappu

Anna lahjaksi laulu!

” Anna lahjaksi laulu hänelle, jolla on jo kaikkea “. Yllätä tuttusi tai läheisesi personaallisella tavalla. Tämä lahja ei kulu käytössä.

Katso lahjapaketit

 

Biisiyhtiö

-tietopankki musiikintekijöille ja artisteille

Lue lisää

Pöytälaatikkobiisistä hittibiisiksi

Kuuntele audionäyte miten osaavissa käsissä “mies ja kitara-demo” muuttuu hittibiisiksi tuotannon kautta
Kuuntele

Asiakkaiden tarinat ja kommentit

“Etsittyäni pidempään samanhenkistä yhteistyökumppania Keski-Suomesta, olen saanut Poprock Musiikkitalolta kokonaan uuden pohjan lauluntekemiseen! Tommin avulla olen pystynyt toteuttamaan monet, melko pienistäkin lähtökohdista syntyneet joskus omituisetkin ideani oikeiksi lauluiksi. Yhteistyö on toiminut kuin ajatus ja samalla tuntee oppivansa itsekin. On ollut mahtava tunne saada toteuttaa itseään tällä tavoin lauluntekijänä saadessaan nähdä omanlaisensa lopputuloksen. Lisäksi hinta-laatusuhde tässä studiossa on hyvä!”

– Petri, Laukaa

“Käden puristuksesta ja fiiliksestä tunsin tän olevan mun paikka. Hienoa asiakaspalvelua ja ihmisläheinen mesta tehdä musiikkia – ammattitaidolla”

– Tanja, Päijät-Häme

“Vaikka biisini olivat täysin valmiita ja demotkin jo kohtalaisia, sain hyviä sovitusideoita ja erilaisia lisäyksiä biiseihini uudesta näkökulmasta. Sain äänityksien ohessa myös tuotannollista apua, jolloin biisit kasvoivat uusille ulottuvuuksille. Soundimaailmakin parani huomattavasti ja näin biiseistä saatiin vielä isomman kuuloisia. Ensikäyntini jälkeen ollaan yhteistyötä jatkettukin.”

– Tapio, Jyväskylä

“Viime keväänä minulle tuli “täysin hullu idea”: tehdä laulu lahjaksi läheiselleni. Pelotti ja hävetti. Minä, joka en ole mikään laulaja, piipitin pienen pienellä äänellä sisällä soivan säveleni kännykkääni. Lähetin sen Tommille sähköpostilla. Kerroin kappaleeni ajatuksen, tarkoituksen ja millaiseen tyyliin soitettavan toivoin sen, lahjan vastaanottajalle. Päässäni soi myös “rummut” jotka halusin säveleeni kuuluvan. Tommi ymmärsi hyvin pian mistä on kyse. Kun kuulin ensimmäisen version kappaleesta, hätkähdin: tästähän tulee oikea LAULU! Kaiken lisäksi Tommi rohkaisi minua itse laulamaan kappaleeni, tulihan se lahjaksi, olisi henkilökohtaisempi. Minä, joka en ollut ikinä käynytkään studiossa! Vapisevin, jännityksen sekaisin äänin sen tein, aikaakin oli vähän. Olkoonkin, ajattelin; toiset kutoo lahjaksi itsetehtyjä sukkia ja maalavat tauluja, minun sisälläni oli sävel ja sanat, jotka halusin antaa lahjaksi läheiselleni. En olisi ikinä uskonut, samana iltana, kun lauluni valmistui, Isäni menehtyi äkillisesti. Isäni ehti kuulla lauluni edellispäivänä, hän sanoi minulle : “Hienon kappaleen olet tehnyt!”. Laulu esitettiin isäni hautajaisissa. Lauluni sai hyvin monimuotoisen ja koskettavan merkityksen. Lauluni tuo lohtua, toivoa tähänkin päivään, monelle muullekin ihmiselle. Olen kiitollinen, että juuri Tommi auttoi minua kappaleen valmistumisessa. Hänen rauhallinen, ammattitaitoinen sekä hyvä “hiljainen” asiakkaan kuuntelutaito, olivat juuri ne, mitä tällainen “sukankutoja” tarvitsikin. Kiitos!

– Mia, Äänekoski

“Alussa oli vain muutama lause ja ohut idea yhdestä laulusta jonka halusin antaa lahjaksi tärkeälle ihmiselle. Innostuin niin, että alettiinkin tekemään kokonaista levyä ja nyt homma on mennyt eteenpäin vauhdilla, puhutaan bändistä, keikoista, videosta, promoesitteestä, kilpailuista jne. “

– Tapani, Oulu

“Olen saanut tehtyä kaksi kappaletta Poprock -musiikkitalolla. Kiinnostavinta laulunteossa on ollut koko prosessin seuraaminen laulun sanoituksesta aina ammattimaisiin kommentteihin musiikin sävellyksestä ja  sovituksesta. Kokemus on ollut mukaansatempaavaa ja kannustaa jatkamaan homman parissa jatkossakin.”

– Sami, Joensuu