BIISINTEKO

Mitä voimme tehdä

Autamme jokaista musiikintekijää saamaan musiikilleen pro-tason äänityksen, miksauksen ja masteroinnin. Sinun taustasi voi siis olla mitä vain aloittelijasta ammattimaiseen tekijään kun tavoitteenasi on oman biisin tai biisien tekeminen.

Jos tarvitset lisäpalvelua musiikin säveltämisessä, sanoittamisessa ja sovittamisessa, soittamisessa tai tuottamisessa, saat meiltä korkean ammattitaidon avun lauluntekoon.

Tarjoamme asiakkaillemme palvelut myös musiikin julkaisemiseen.

 

MUSIIKINTEKIJÄT TARVITSEVAT KUULIJOITA

Musiikin tuotanto on kokenut valtaisan murroksen. Suomessa on jäljellä muutamana monikansallinen levy-yhtiö. Ne tuottavat isoilla tiimeillä kapean valtavirran hittejä varman päälle.

Demojen lähettely ylikansallisten jättien tuotantokoneistoihin on nykyään koko lailla turhaa: et tarvitse levy-yhtiötä, vaan kuulijoita musiikillesi!

Musiikin jakelukanavissa on onneksi tapahtunut digitaalinen vallankumous. Jakelukanavat ovat musiikintekijöille globaalisti auki ilman portinvartijoita. Se on valtava mahdollisuus: jokaisella on mahdollisuus läpimurtoon!

 

PÖYTÄLAATIKKOBIISISTÄ HITTIBIISIKSI

KUUNTELE AUDIONÄYTE MITEN OSAAVISSA KÄSISSÄ “MIES JA KITARA-DEMO” MUUTTUU HITTIBIISIKSI TUOTANNON KAUTTA

KUUNTELE AUDIONÄYTE

DEMO TAI POHJAIDEA

Liikkeelle lähtemiseksi riittää vaikka yksinkertainen puhelindemo, kännykän sanelimeen tallennettu sävellys, melodia tai jokin idea. Toinen vaihtoehto voi olla pelkkä teksti tai sointulappu kappaleen osista.

Puhelindemo, teksti tai sointulappu…

 

 

ASIAKKAIDEN TARINAT JA KOMMENTIT

“Etsittyäni pidempään samanhenkistä yhteistyökumppania Keski-Suomesta, olen saanut Poprock Musiikkitalolta kokonaan uuden pohjan lauluntekemiseen! Tommin avulla olen pystynyt toteuttamaan monet, melko pienistäkin lähtökohdista syntyneet joskus omituisetkin ideani oikeiksi lauluiksi. Yhteistyö on toiminut kuin ajatus ja samalla tuntee oppivansa itsekin. On ollut mahtava tunne saada toteuttaa itseään tällä tavoin lauluntekijänä saadessaan nähdä omanlaisensa lopputuloksen. Lisäksi hinta-laatusuhde tässä studiossa on hyvä!”

– Petri, Laukaa

“Käden puristuksesta ja fiiliksestä tunsin tän olevan mun paikka. Hienoa asiakaspalvelua ja ihmisläheinen mesta tehdä musiikkia – ammattitaidolla”

– Tanja, Päijät-Häme

“Alussa oli vain muutama lause ja ohut idea yhdestä laulusta jonka halusin antaa lahjaksi tärkeälle ihmiselle. Innostuin niin, että alettiinkin tekemään kokonaista levyä ja nyt homma on mennyt eteenpäin vauhdilla, puhutaan bändistä, keikoista, videosta, promoesitteestä, kilpailuista jne. “

– Tapani, Oulu

”Poprockmusiikkitalo on antanut minulle mahdollisuuden toteuttaa musiikillisia haaveitani biisintekijänä. Työ Tommin johdolla on jatkunut jo useampia vuosia ja pienestä alusta on kasvanut lukemattomia biisituotantoja käsittävä yhteinen musiikillinen matka. Edelleenkin saan jatkuvasti hämmästellä Tommin kykyä ymmärtää ja toteuttaa ajatuksiani. Todellinen ammattilainen ja luottokaveri.”

– Jouni, Joutsa

”Meininki oli hyvä ja rento. Herra Ahonen teki ammattitaitoista ja hyvää jälkeä. Asioista pystyi keskustelemaan projektin aikana rakentavassa ja hyvässä hengessä. Suosittelen lämpimästi!”

– Jari, Jyväskylä

“Viime keväänä minulle tuli “täysin hullu idea”: tehdä laulu lahjaksi läheiselleni. Pelotti ja hävetti. Minä, joka en ole mikään laulaja, piipitin pienen pienellä äänellä sisällä soivan säveleni kännykkääni. Lähetin sen Tommille sähköpostilla. Kerroin kappaleeni ajatuksen, tarkoituksen ja millaiseen tyyliin soitettavan toivoin sen, lahjan vastaanottajalle. Päässäni soi myös “rummut” jotka… JATKUU

LUE LISÄÄ